Community Games Weekend 23.-24.7.2022

Järjestämme yhteisöllemme Community Games Weekend -tapahtuman 23.-24.7.2022. Tapahtumassa pelataan hyvässä ja rennossa hengessä Valorantia ja League of Legendsia. Mukaan voi tulla minkälaisella pelikokemuksella vain! Arvomme tapahtumaan osallistuvien kesken Logitechin tuotepalkintoja sekä yhden kahden hengen lippupaketin Assembly Summer 22 -tapahtumaan.

• Valorant: 23.7.2022 – klo 18

• League of Legends: 24.7.2022 – klo 16

Ilmottaudu mukaan yksin tai yhdessä kaverin/joukkueen kanssa viimeistään torstaina 21.7.! Koostamme lopulliset tiimit ilmottautuneista (pelikavereita ei hajoiteta eri joukkueisiin) ilmottautumisajan sulkeutumisen jälkeen.

Female Gaming Finlandin Community Games Weekend -pelitapahtuma on tarkoitettu vain Female Gaming Finlandin Discord-yhteisön jäsenille. Ilmoittautumislomaketta ei tule jakaa tämän Discord-serverin ulkopuolelle.

Mahdollisimman tasavertaisten pelien ilmoitathan meille myös tasosi/rankkisi. Voit osallistua peleihin riippumatta tasostasi: pyrimme luomaan pelien yhteydessä kaikille sopivat ja tasapainoiset joukkueet, ja pelien aikana voimme tarpeen vaatiessa tehdä muutoksia tiimijakoihin. Tavoitteena on tarjota kaikille mukavia pelikokemuksia.

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 21.7.

Ilmoitumislomakkeen löydät Discord-serveriltä: discord.gg/B3MxKsAqfa

Tervetuloa mukaan!