Assembly Summer -22 Recap

Female Gaming Finland ry osallistui ensimmäistä kertaa yhdistyksenä Assembly Summer 22 –tapahtumaan. Assemblyt on Suomen suurin tietokonefestivaali, jossa tekemistä ja ohjelmaa löytyy neljän päivän ajan jokaiselle tietokoneista, pelaamisesta ja e-urheilusta kiinnostuneille. Meitä ilahdutti etenkin se, että tapahtumassa kiinnitetään entistä enemmän huomiota pelikulttuurin yhdenvertaisuus- ja monimuotoisuusteemoihin ja olimme ilolla mukana jakamassa tietoisuutta ja tapaamassa Assykävijöitä! 

Suuri kiitos ikimuistoisesta tapahtumasta kuuluu jokaiselle vapaaehtoisella ja kaikille heille, jotka kävivät pisteellämme juttelemassa, pelailemassa lautapelejä ja koristelemassa Logitechin näppäimistöjen pintalevyjä. Oli ilo nähdä jokaista teitä, ja toivottavasti näemme pian uudestaan! Mikäli nautit menosta Assyilla, nautit siitä varmasti myös Discord-serverillämme, joten hyppää mukaan ja jatketaan juttua! Lisäksi haluamme kiittää loistavia yhteistyökumppaneitamme, joita ilman tapahtumaan lähteminen olisi ollut haastavaa. 

Pisteemme löytyi lanihallin hämärästä läheltä päälavaa, ja vipinää riitti koko tapahtuman ajan. Yhteistyökumppanimme IKEA Suomen kanssa yhdessä suunniteltu messupiste lumosi viihtyisyydellään ja mukavuudellaan, ja pystyimme tarjoamaan Assykävijöille niin paikkoja jalkojen lepuutukseen kuin työtilaa aktiviteetille. 

Toinen yhteistyökumppanimme Logitech G varmisti hauskaa ja luovaa tekemistä jokaiselle – näppäimistön pintalevyjen koristelu juuri oman näköiseksi antoi täydellisen tauon näytön tuijottamisesta, ja jokainen sai persoonallisen muiston tapahtumasta kotiinvietäväksi. Pintalevyjä koristelleiden kesken arvottiin Logitechin uuteen Aurora-mallistoon kuuluvia langattomia G715-näppäimistöjä.  

Suurkiitos kuuluu myös Mäkelän Auto Oy:lle, jonka autolla tavarat kuljetettiin turvallisesti pitkin Helsingin katuja! 

Nautimme joka ikisestä hetkestä, keskustelusta ja kohtaamisesta. Iso kiitos Assemblylle yhteistyöstä, toivottavasti tapaamme taas keväällä. Tulevan syksyn tapahtumista pysytte parhaiten kärryillä seuraamalla meitä somessa ja Discordissa!

Yhteistyöasioissa voitte olla yhteydessä sähköpostitse hallitus@femalegamingfinland.fi